top of page

Oprichters

Mariëlle Verhaar- Lucas

Mijn naam is Mariëlle Lucas. Ik begon met dansen toen ik 15 jaar oud was. Mijn droom was om professioneel danseres te worden. Ik ben vrij laat begonnen met dansen, maar ik heb hard gewerkt om uiteindelijk aangenomen te worden op de dansacademie. Nadat ik in Nederland dansopleidingen heb gevolgd aan het Nova College in Haarlem en Fontys in Tilburg, heb ik besloten om een half jaar in Florence (Italië) verder te studeren.

 

Nu ben ik al een aantal jaar afgestudeerd. Ik heb mijzelf ontwikkeld tot danseres, docent en choreograaf. Ik heb een grote passie voor het maken van stukken. Ik vind het belangrijk om een verhaal te vertellen. Aan mijn choreografieën en theaterproducties zit vaak een maatschappelijk thema verbonden. Ook maak ik choreografieën voor individuele personen, bijvoorbeeld voor wedstrijden of audities.

 

Lesgeven doe ik met passie. Ik vind het erg belangrijk om dat wat ik geleerd heb, aan andere dansers door te kunnen en mogen geven. Ik geef verschillende stijlen, zoals modern, klassiek, hiphop en improvisatie. Daarnaast train ik verschillende wedstrijdgroepen. Tot slot geef ik coaching lessen, omdat mentale begeleiding net zo belangrijk is als fysieke training.

Joost Verhaar- Lucas 

Mijn naam is Joost Verhaar. Ik ben met dansen begonnen toen ik 4 jaar oud was. Op jonge leeftijd ging ik naar het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Naast mijn klassieke opleiding heb ik mij later ook in de stijlen modern, hiphop, streetdance, jazz, gogo, werelddans, show en fitness ontwikkeld.

In mijn carrière als danser heb ik onder andere gewerkt bij Nederlands Dans Theater (school project), Het Nationale Ballet (stage), Philip Taylor Rainbow Messengers Duitsland, Jiří Kylián's Kinderspelen en Belle Figura, Armando Navarro's Notenkraker, hotelshows (Europa) en de film Stap voor stap.

Ook heb ik mij ontwikkeld als choreograaf en docent en maak ik regelmatig choreografieën voor wedstrijden. 

Mijn doel als danser, choreograaf en dansdocent is om zoveel mogelijk mensen in aanraking te laten komen met dans, van jong tot oud.

"Dans is leven, leven is dans"

GizmoWorks-Photography-Fotograaf-Pascal-Thijssen-Bodegraven-Shoot-CAP-CREW-0121_1
10995889_578252905643325_476332420059522712_n
GizmoWorks-Photography-Fotograaf-Pascal-Thijssen-Bodegraven-Shoot-CAP-CREW-0039
Ballet shoot Schiedam met Marielle-26
Urban-Dance-Crew-3-GizmoWorks-Photography-0083
Urban-Dance-Crew-3-GizmoWorks-Photography-0061
Joost en Marielle-
_SRB2722-Edit
GizmoWorks-Photography-Fotograaf-Pascal-Thijssen-Bodegraven-Shoot-CAP-CREW-0138_1
joost foto1
GizmoWorks-Photography-Fotograaf-Pascal-Thijssen-Bodegraven-Shoot-CAP-CREW-0140
foto3
bottom of page