top of page

Nieuws

Nieuw!

Pilates workshop 

Meld je aan voor een gratis proefles op dinsdag 23 Januari.  

Pilates insta.jpg

 

22/05/2022

CAP zoekt danstalent!

wedstrijdgroepen & Vooropleiding 

Op zondag 4 juli houden wij audities voor de wedstrijdteams van CAP Competition en voor het vooropleidingsprogramma CAP Education. Wij nodigen getalenteerde, maar vooral gemotiveerde dansers van harte uit om zich aan te melden voor de auditie!

CAP Christmas show! 

Ook dit jaar zullen we weer een mooie kerstshow neerzetten, hiervoor zijn wij op zoek naar dansers, zangers en acteurs, die het leuk vinden om met elkaar in 14 repetities een show te maken en deze vervolgens uit te voeren in een echt theater. 

Aanmelden voor beide auditie zijn nog mogelijk !

 

 

Flyer auditie 2023-1.jpg
Flyer auditie 2023-2.jpg

Danskamp 2023! 

Je kan je nog aanmelden voor ons super leuke danskamp! 
voor aanmelding of meer informatie kan je altijd mailen 

Flyer Dane4More 2022_Special edition.jpg

 

26/04/2022

CAP zoekt danstalent!

Op zondag 3 juli houden wij audities voor de wedstrijdteams van CAP Competition en voor het vooropleidingsprogramma CAP Education. Wij nodigen getalenteerde, maar vooral gemotiveerde dansers van harte uit om zich aan te melden voor de auditie!

Basis flyer.jpg

26/04/2022

CAP zoekt dans-, acteer- en zangtalent!

 

Heb jij een passie voor dansen, acteren of zingen? Wil jij samen met een groep een mooie voorstelling neerzetten in het theater? Dan is deze auditie iets voor jou! 

Meld je aan door een e-mail te sturen naar info@creatingartproductions.com 

Kerstflyer.jpg

26/04/2022

Zomereditie Dance4More!

 

Tijdens onze driedaagse dansworkshop maak je kennis met verschillende stijlen en docenten! Voor iedereen van 7 t/m 20 jaar oud! Meld je aan door een e-mail te sturen naar info@creatingartproductions.com

Dance4More zomer 2022.jpg
Poster flyer formaat.jpg

29/03/2022

Eindvoorstelling 2022!

Op zaterdag 25 en zondag 26 juni 2022 vindt onze eindvoorstelling plaats in Theater Warenar in Wassenaar. Alle leerlingen dansen mee in deze voorstelling.

Kaarten zijn te bestellen via de website van Theater Warenar.

Voorstelling 1: zaterdag 25 juni 2022 om 14.00 uur (met de leerlingen van kidsdance vrijdag 16.00 - 17.00 uur)

Voorstelling 2: zaterdag 25 juni 2022 om 19.30 uur

 

Voorstelling 3: zondag 26 juni 2022 om 14.00 uur (met de leerlingen van ballet woensdag 15.00 - 16.00 uur en kidsdance dinsdag 16.00 - 17.00 uur)

Nieuwsbericht auditie2.jpg

21/07/2021

Bekijk onze online studioavond

Donderdag 15 juli 2021 vond de studioavond van Creating Art Productions plaats. In online vorm, via een livestream op YouTube. Bijna 200 mensen keken tegelijkertijd naar verschillende optredens van onze leerlingen.

 

Het programma bestond uit stukken van CAP Company, CAP Competition Teens en CAP Competition Junior. Daarnaast gaven vier leerlingen van CAP Education een interview over onze vooropleiding die zij hebben afgerond en de dansopleiding waar zij zijn aangenomen.


Heb je onze online studioavond gemist? Het volledige programma is terug te zien via www.youtube.com/watch?v=OhNS1QbWGpo. Veel kijkplezier!

Nieuwsbericht studioavond.jpg

26/04/2021

CAP zoekt danstalent!

Op zaterdag 29 mei 2021 houden wij audities voor de wedstrijdteams van CAP Competition en voor het vooropleidingsprogramma CAP Education. Wij nodigen getalenteerde, maar vooral gemotiveerde dansers van harte uit om zich aan te melden voor de auditie!


CAP Competition is voor leerlingen die willen meedoen aan nationale en internationale danswedstrijden. Vanaf komend seizoen heeft CAP drie wedstrijdgroepen: CAP Competition Kids (8-11 jaar), CAP Competition Junior (12-14 jaar) en CAP Competition Teens (15-20 jaar). In de stijl modern doen deze groepen gedurende het seizoen aan meerdere wedstrijden mee.


CAP Education is een vooropleidingsprogramma voor leerlingen van 12 tot en met 20 jaar die een dansvakopleiding willen volgen in binnen- of buitenland. Je krijgt les in diverse stijlen met maximaal zes leerlingen per klas. Daarnaast krijg je personal training en auditie training.


Wil jij auditie doen? Je kan je aanmelden door een e-mail te sturen naar info@creatingartproductions.com. Vermeld je naam, je leeftijd en of je auditie wilt doen voor CAP Education en/of CAP Competition. Met vragen kun je ons ook altijd mailen.

Nieuwsbericht kerstkaartenactie.jpg

4/11/2020

Kerstkaartenactie voor Weidevogelhof

Creating Art Productions is een kerstkaartenactie gestart voor het nabijgelegen woonzorgcentrum Weidevogelhof, een locatie van zorginstelling Pieter van Foreest. Omdat de bewoners zich in deze tijd alleen kunnen voelen en omdat de medewerkers extra hard moeten werken, willen wij hen met de kerstdagen een hart onder de riem steken.


Wij nodigen iedereen uit om een kerstkaart of tekening te maken en hier een lieve boodschap in te zetten. In de foyer van onze dansschool staat een brievenbus waar de kaarten en tekeningen kunnen worden ingeleverd. Dit is mogelijk tot en met zaterdag 12 december.


In de week van 14 december zullen wij de kerstkaarten aanbieden aan het woonzorgcentrum en hopen wij veel mensen blij te maken!

Nieuwsbericht nieuw pand.jpg

4/7/2020

Op naar Pijnacker-Zuid

Eindelijk kunnen we het zeggen! Vanaf 31 augustus 2020 opent Creating Art Productions haar deuren in Pijnacker-Zuid. Na vier jaar les te hebben gegeven in Scheveningen, sluiten wij dit hoofdstuk af en beginnen wij aan een nieuw avontuur.

Wij breiden ons huidige aanbod uit met meer reguliere lessen. Zo kunnen wij meer dansers, van jong tot oud, helpen met het ontdekken en ontwikkelen van hun talent. Bekijk vooral ons nieuwe rooster voor seizoen 2020-2021!

Nieuwsbericht buitenlessen.jpg

5/6/2020

CAP geeft buiten les!

Sinds maandag 1 juni 2020 geeft Creating Art Productions buitenlessen in Nootdorp. De trainingen van CAP Education, CAP Competition Teens en CAP Competition Junior gaan weer door en ook de reguliere lessen klassiek ballet, stretch, modern, improvisatie en hiphop worden weer gegeven!


Bekijk hier ons rooster.


Kosten:
- Losse les: €8,- per les
- 4-rittenkaart: €30,- voor 4 losse lessen
- 1 les per week: €30,- per maand
- 2 lessen per week: €50,- per maand
- 3 lessen per week: €75,- per maand
- Onbeperkt: €90,- per maand


Adres: Gildeweg 12, 2632 BA Nootdorp


Stuur een e-mail naar info@creatingartproductions.com voor meer informatie of om je aan te melden voor een of meerdere lessen. Van tevoren aanmelden is noodzakelijk. Zo weten wij hoeveel mensen er komen en kunnen we ervoor zorgen dat er voor iedereen genoeg ruimte is.

Bij slecht weer gaan de lessen in principe door. Wij zorgen dan voor een overkapping.

Nieuwsbericht auditie.jpg

2/5/2020

Danstalent gezocht!

Voor CAP Education en CAP Competition zoeken wij getalenteerde en gemotiveerde dansers. Heb jij de ambitie om een dansvakopleiding te volgen of wil jij in een team aan veel danswedstrijden meedoen? Meld je dan nu aan voor onze auditie.


CAP Education is een vooropleidingsprogramma voor leerlingen die een dansvakopleiding willen volgen in het binnen- of buitenland. Wij trainen je in diverse stijlen en je krijgt auditietraining. Met maximaal zes leerlingen per klas staat persoonlijke aandacht en begeleiding centraal. Lees hier meer over CAP Education.


Daarnaast heeft Creating Art Productions twee wedstrijdgroepen: CAP Competition Junior voor dansers van 10 tot en met 14 jaar en CAP Competition Teens voor dansers van 15 tot en met 20 jaar. Zij doen jaarlijks mee aan zo’n vijftien tot twintig (inter)nationale danswedstrijden. Lees hier meer over CAP Competition.


Je kan je aanmelden voor de auditie door een e-mail te sturen naar info@creatingartproductions.com of door een privébericht te sturen naar ons Instagramaccount @creatingartproductions. Stuur naar ons: je naam, je leeftijd, een beknopte beschrijving van je danservaring, een dansfilmpje van jezelf, en of je auditie doet voor CAP Education en/of CAP Competition. Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen.

bottom of page