Nieuws

2/5/2020

Danstalent gezocht!

Voor CAP Education en CAP Competition zoeken wij getalenteerde en gemotiveerde dansers. Heb jij de ambitie om een dansvakopleiding te volgen of wil jij in een team aan veel danswedstrijden meedoen? Meld je dan nu aan voor onze auditie.


CAP Education is een vooropleidingsprogramma voor leerlingen die een dansvakopleiding willen volgen in het binnen- of buitenland. Wij trainen je in diverse stijlen en je krijgt auditietraining. Met maximaal zes leerlingen per klas staat persoonlijke aandacht en begeleiding centraal. Lees hier meer over CAP Education.


Daarnaast heeft Creating Art Productions twee wedstrijdgroepen: CAP Competition Junior voor dansers van 10 tot en met 14 jaar en CAP Competition Teens voor dansers van 15 tot en met 20 jaar. Zij doen jaarlijks mee aan zo’n vijftien tot twintig (inter)nationale danswedstrijden. Lees hier meer over CAP Competition.


Je kan je aanmelden voor de auditie door een e-mail te sturen naar info@creatingartproductions.com of door een privébericht te sturen naar ons Instagramaccount @creatingartproductions. Stuur naar ons: je naam, je leeftijd, een beknopte beschrijving van je danservaring, een dansfilmpje van jezelf, en of je auditie doet voor CAP Education en/of CAP Competition. Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen.

25/4/2020

Online lessen, live via Zoom!

Omdat wij helaas nog geen lessen in de studio kunnen geven, geven wij momenteel live online lessen. Zo kun je gewoon je favoriete les(sen) van CAP volgen, live vanuit huis!


Hoe werkt het?
1. Stuur een e-mail naar info@creatingartproductions.com waarin je laat weten welke les(sen) je wilt volgen.
2. Betaal voor een losse les of neem een abonnement zodat je de les(sen) wekelijks kan volgen. Bekijk hier onze tarieven.
3. Wij sturen je de link naar de Zoom-meeting.
4. Volg de les(sen)!


Onder het kopje CAP Lessons is meer informatie over de verschillende lessen te vinden.