top of page

Gewonnen Belofteprijs
Pijnacker-Nootdorp 2023

belofte.jpg

Sinds 1995 wordt de Ondernemersprijs uitgereikt aan lokale ondernemers die zich inzetten met speciale aandacht voor duurzaam, innovatief en sociaal ondernemerschap. Op 13 november 2023 is de uitreiking van de
Ondernemersprijs en de Belofteprijs tijdens een feestelijk evenement.

 

Wij hebben gewonnen!
 

Deze prijs is bedoeld voor ondernemers die maximaal 3 jaar zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Starters en start ups zijn hier de belangrijkste doelgroepen. De jury heeft gekeken naar hoe de ondernemers het verschil maakt op het gebied van duurzaamheid, maatschappelijke/sociale toegevoegde waarde en innovatie. 

Marielle en Joost.jpg

Bij Creating Art Productions kan iedereen, van jong tot oud, met zijn eigen doelen en dromen terecht. ”We helpen dansers bij het ontdekken en ontwikkelen van hun talent, ook op mentaal gebied. Bij ons zie je veel leerlingen opbloeien en zichzelf durven te zijn omdat ze iets hebben gevonden waar ze goed in zijn, waardoor hun zelfverzekerdheid groeit. Wij trainen onze leerlingen op drie belangrijke vlakken: op technisch vlak, op mentaal vlak en hoe te dansen met gevoel. Daarnaast helpen wij jongeren ook met ondernemen.”

bottom of page