top of page

Docenten

Creating Art Productions werkt met verschillende docenten. Onze leerlingen hebben verschillende behoeftes en verdienen een gepersonaliseerde aanpak om een volgende stap te zetten. Wij beoordelen per leerling wat hij of zij nodig heeft en koppelen vervolgens de juiste docent aan deze leerling.

Ava Sopacua

Ik ben Ava Sopacua en ik ben een danser, dansmaker en een dansdocent. Ik volg nu de opleiding Docent Dans aan de Academie voor Theater en Dans in Amsterdam (onderdeel van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten). Hiervoor heb ik de vooropleiding bij Creating Art Productions gevolgd. Ik hou ervan om als danser mijn eigen kwaliteiten te ontdekken, dus ik ben dan ook vaak in de studio te vinden. Wat ik mooi vind aan het creëren en opvoeren van dans, is dat je een stukje van jezelf op een non-verbale manier deelt met het publiek. Daarnaast vind ik het geven van dansles een van de leukste dingen om te doen. Zo kan ik namelijk mijn passie voor dans delen en doorgeven.

ava.jpg
danielle.png

Daniëlle de Koning

Ik ben Daniëlle de Koning en ik geef met veel plezier les bij Creating Art Productions.

Op mijn 11e ben ik begonnen met dansen en al snel merkte ik dat ik dansen het mooiste vond dat er maar was. Op mijn 16e ben ik begonnen met de opleiding Dans aan het Nova College in Haarlem. Na het behalen van mijn mbo-diploma wilde ik nog veel meer bijleren. Daarom ben ik audities gaan doen en volg ik nu de opleiding Docent Dans aan Codarts Rotterdam. Ik vind het heel mooi om jong talent te zien groeien en draag daar dan ook graag en met veel plezier een steentje aan bij. Wat ik in mijn lessen wil meegeven, is dat je groot moet durven dromen omdat iedereen kan dansen!

Jasmijn Groenewegen

Ik ben Jasmijn Groenewegen. Als klein meisje ben ik begonnen met turnen. Al snel mocht ik dit op nationaal niveau gaan doen en trainde ik 9 tot 12 uur per week. Helaas moest ik door blessures stoppen. In dansen heb ik mijn nieuwe passie gevonden. Daar geniet ik elk moment van. Toch kon ik het turnen niet helemaal loslaten en geef ik nu training.

jasmijn.png
gabrielle.jpg

Gabrielle Hendriks

Ik ben Gabrielle Hendriks, 24 jaar en woonachtig in IJmuiden. Dansen is mijn passie, uitlaatklep en iets wat ik niet zou kunnen missen. Als jong meisje van 3 jaar ben ik begonnen bij Ballet & Dansstudio Door Laverman en sinds die tijd ben ik nooit gestopt met dansen. Vanaf mijn veertiende geef ik lessen op verschillende dansscholen en ook heb ik in de afgelopen jaren veel wedstrijden en optredens gedaan. Vooral streetdance/hiphop is de stijl waar ik mijn energie in kwijt kan.

Als basisschoollerares en onderwijskundige kan ik mijn pedagogische vaardigheden en kennis over het leerproces goed gebruiken tijdens mijn lessen.
 

Als docent vind ik het belangrijk om afwisselende, energierijke en motiverende lessen te geven waardoor kinderen/jongeren net als ik niet meer willen stoppen met dansen en zichzelf willen blijven ontwikkelen.

bottom of page