top of page

Docenten

Creating Art Productions werkt met verschillende docenten. Onze leerlingen hebben verschillende behoeftes en verdienen een gepersonaliseerde aanpak om een volgende stap te zetten. Wij beoordelen per leerling wat hij of zij nodig heeft en koppelen vervolgens de juiste docent aan deze leerling.

 

Rieneke van Nunen 

Zij studeerde in 1991 af aan de Academie voor Kleinkunst in Amsterdam. Na verschillende cabaretprogramma’s met o.a Theo Maassen en Lenette van Dongen was ze te zien in de musicals Move, Evita en De Spooktrein en in de toneelproductie Potasch en Perlemoer.

Op televisie speelde ze jarenlang vaste rollen in series als De Sylvia Millecam Show, Kees & Co. en Oppassen! en vele gastrollen o.a in Bureau Kruislaan, ’t Zonnetje in huis en Gooische vrouwen.

Daarnaast is ze sinds vijftien jaar drama-, musical-, kleinkunstdocente op diverse beroepsopleidingen en richtte ze drie jaar geleden ‘Theaterschool Rieneke van Nunen’ op. Sinds 2003 produceerde ze voor Lex Passchier Productions de voorstellingen Op de drempel, een toneelmonoloog met Joost Prinsen, en De engel op mijn schouder, de afscheidstournee van zanger/gitarist Eddy Christiani.

Voor Het Thriller Theater produceerde ze eerder de producties En toen waren er nog maar, Moordspel, Arsenicum en oude kant, De vrouw in het zwart en De Spooktrein, Sherlock Holmes en de hond van de Baskervilles en Paul Vlaanderen en het mysterie van de verzonnen dood.

rieneke van nunen.jpg
Foto Daniëlle 2024.JPG

 

Daniëlle de Koning

Ik ben Daniëlle de Koning en ik geef met veel plezier les bij Creating Art Productions.

Op mijn 11e ben ik begonnen met dansen en al snel merkte ik dat ik dansen het mooiste vond dat er maar was. Zo ben ik op mijn 16e begonnen aan de MBO dansopleiding in Haarlem. Na het behalen van mijn MBO-diploma wilde ik nog veel meer bijleren. Daarom ben ik verder gaan studeren aan de HBO-opleiding Docent Dans aan Codarts Rotterdam. Hier ben ik in 2022 afgestudeerd.

Ik vind het heel mooi om jong talent te zien groeien, daar draag ik dan ook graag en met veel plezier een steentje aan bij. Wat ik in mijn lessen wil meegeven is dat je groot moet durven dromen omdat iedereen kan dansen!

!

Che Gue Lee

Ik ben Che Gue Lee, maar iedereen noemt mij Che, ik ben 19 jaar oud en ben 4de jaar studente bij het Albeda Dans College.
Ik geef Hiphop en commercieel/hiphop bij Creating Art Productions.
Naast lesgeven ben ik ook veel te zien op verschillende podiums. 

zo heb ik gedanst bij Vrienden van Amstel Ahoy, Drag show Cheri Cheri, Formule 1 dutch grand Prix , HITIT show rico verhoeven Ahoy. 

en nog veel meer. 

 

 

che.jpg
gabrielle.jpg

Gabrielle Hendriks

Ik ben Gabrielle Hendriks, 24 jaar en woonachtig in IJmuiden. Dansen is mijn passie, uitlaatklep en iets wat ik niet zou kunnen missen. Als jong meisje van 3 jaar ben ik begonnen bij Ballet & Dansstudio Door Laverman en sinds die tijd ben ik nooit gestopt met dansen. Vanaf mijn veertiende geef ik lessen op verschillende dansscholen en ook heb ik in de afgelopen jaren veel wedstrijden en optredens gedaan. Vooral streetdance/hiphop is de stijl waar ik mijn energie in kwijt kan.

Als basisschoollerares en onderwijskundige kan ik mijn pedagogische vaardigheden en kennis over het leerproces goed gebruiken tijdens mijn lessen.
 

Als docent vind ik het belangrijk om afwisselende, energierijke en motiverende lessen te geven waardoor kinderen/jongeren net als ik niet meer willen stoppen met dansen en zichzelf willen blijven ontwikkelen.

Lydia Oei

Mijn naam is lydia en ik geef K-pop lessen bij Creating Art Productions. Ik volg mijn dansopleiding bij Amsterdamse Hogeschool voor de kunsten. 

Zelf heb ik aan verschillende K-pop Wedstrijden meegedaan. 
in mijn lessen leer om de 3 weken een nieuwe choreografie. 

 

 

lydia.jpg
bottom of page