top of page

CAP Company

Creating Art Productions maakt theaterproducties met een verhaal, dat altijd gekoppeld is aan een maatschappelijk probleem. In 2016 hebben wij de voorstelling De Zusjes gemaakt en in 2018 de voorstelling Family Portrait.


Daarnaast helpt CAP andere organisaties met het creëren van voorstellingen. Wij helpen bijvoorbeeld met het bedenken van de verhaallijn en met de choreografie van de voorstelling, maar ook met de productie en logistieke kant. Wij hebben onder andere de choreografie van Oliver Twist Christmas Style op ons genomen. Dit was een productie van schouwburg De Meerse en ging op 23 december 2018 in première.
 

Elke week traint een groep geselecteerde dansers voor onze eigen producties of voor andere opdrachten die wij binnenkrijgen. CAP Company is geschikt voor leerlingen die een dansopleiding ambiëren, een dansopleiding volgen of net zijn afgestudeerd en voor getalenteerde amateurs.
 

Actuele lestijden van CAP Company zijn te vinden op onze roosterpagina. Naast het vaste trainingsmoment in de week wordt, afhankelijk van het project, van de dansers verwacht flexibel te zijn bij het inplannen van extra repetities.

Voor CAP Company is auditie doen een vereiste. Hierover kan contact met ons worden opgenomen.

bottom of page