top of page

Nina Padmos

Mijn naam is Nina Padmos en ik ben 19 jaar. Ik ben bij CAP begonnen in september 2020 en ik heb maar een jaar bij CAP gedanst, wat ook nog eens een coronajaar was. Desondanks ben ik onwijs gegroeid in het dansen zelf, maar is ook mijn kijk op dansen heel anders geworden. Door corona is het een heel ander jaar geworden dan wat ik eerst voor ogen had. Maar doordat iedereen de motivatie had om door te dansen, werd ik daarin meegesleurd en in plaats van thuis zitten en niks doen deden we alle lessen online. Daarna dansten we buiten met nog meer energie en motivatie, met het vooruitzicht dat we snel weer samen binnen gingen dansen. 

 

Ik heb gekozen voor een docent dans opleiding, omdat dat meer bij mij als persoon past. Ik heb heel veel hulp gehad bij bijvoorbeeld audities. Omdat het een coronajaar was, waren bijna alle audities online wat het een heel ander soort proces maakte. Ik moest alles thuis instuderen wat ik opgestuurd kreeg en daar heb ik heel erg veel begeleiding bij gekregen. Ook het filmen deden we in de studio met begeleiding en samen met andere leerlingen die ook online audities hadden.

 

Er wordt bij CAP heel erg gekeken naar wat jij later wil en wat jij moet doen om dat te bereiken. Hierdoor kan je echt werken aan jouw droom en in de reguliere lessen kan je de kritiek verwerken die je hebt gekregen en werken aan je verbeterpunten.

 

Ondanks dat ik maar een jaar bij CAP heb gedanst, heb ik in dit jaar meer geleerd dan in de acht jaar die ik ervoor heb gedanst. Ik had nooit het gevoel bij CAP dat het alleen maar hard werken was. Er hangt altijd een goede en gezellige sfeer, waardoor de lessen leuk zijn ook al is het niet helemaal jouw stijl. Voor de leerlingen die er nu zitten en de toekomstige leerlingen wil ik zeggen, geniet ervan. Je hebt geen idee wat de toekomst brengt en wanneer er dingen veranderen. Ook als je het even zwaar hebt, probeer dat even buiten te laten als je de studio instapt en geniet van het dansen.

Nina.JPG
bottom of page