top of page

Meerle Haket

In 2020 heb ik mijn vooropleiding bij Creating Art Productions afgerond. Mariëlle en Joost hebben me in de jaren dat ik bij Creating Art Productions zat zo goed mogelijk voorbereid in de technische dansvakken, maar zeker ook op mentaal vlak. Tijdens mijn auditiejaren hebben ze me geholpen met het filmen van video-audities en het voorbereiden op de live audities. In de personal trainings en de coachinglessen staan ze altijd 100% voor je klaar en die persoonlijke aandacht maakt echt het verschil. In de kleine groepen van CAP Education leer je goed jezelf te pushen, samen te werken, te improviseren en om altijd leergierig te zijn.

Het eerste jaar dat ik auditie deed, ben ik niet gelijk aangenomen bij een hogere dansschool. Ik heb toen een tussenjaar genomen op een MBO dansopleiding en ik ben ook bij CAP gebleven. Mariëlle en Joost bleven in mij geloven en mede daardoor ben ik een jaar later wel aangenomen bij meerdere scholen in drie verschillende landen. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de dansopleiding aan Artez Hogeschool voor de Kunsten in Arhnem, in de richting modern uitvoerend. 

Mijn advies naar huidige leerlingen van CAP is om in jezelf te blijven geloven, ook al is dat soms lastig. Vertrouw je eigen proces. Blijf jezelf uitdagen en bereid alles goed voor, vooral in je auditiejaar.

Meerle.jpeg
bottom of page