top of page

Kim van Leeuwen

 

In 2021 heb ik de vooropleiding bij Creating Art Productions afgerond. Afgelopen vier jaar heb ik de vooropleiding gevolgd. De vooropleiding heeft mij heel veel geleerd op technisch en mentaal vlak. In de vooropleiding werk je aan je techniek in kleine groepen. Daardoor krijg je veel persoonlijke aandacht en leer je snel. Doordat je per blok van een maand nieuwe lessen krijgt, word je getraind als een allround danser.

 

Het jaar 2020-2021 was mijn auditiejaar. Vooral de personal trainingen van Joost en Mariëlle hebben mij dit jaar erg geholpen. Ik moest bijvoorbeeld zelf verschillende oefeningen en solo’s maken. Omdat dit jaar door het coronavirus alle audities online waren, hadden we veel filmwerk en daar gaat veel tijd in zitten. Ook de coaching sessies van Mariëlle hebben mij geholpen om uit te zoeken wat voor danser ik wil zijn, welke scholen er zijn, hoe ik social media gebruik en wat ik in de toekomst wil bereiken.

 

Bij CAP is er altijd een leuke sfeer onder de leerlingen en docenten. Het voelde daarom ook echt aan als een familie. Toch werd er hard gewerkt maar er was zeker tijd voor een grapje tussendoor. #CAP4LIFE

 

Ik ben superblij en trots dat ik kan zeggen dat ik in september 2021 start aan de BA (Hons) Theatre Dance opleiding bij London Studio Centre, in de specialisatie Jazz. Mijn droom is altijd geweest om in het buitenland te studeren, omdat de specialisatie niet in Nederland te volgen is en het niveau erg hoog is. Zonder de hulp van Joost en Mariëlle was het zeker niet gelukt en daarvoor wil ik hun heel erg bedanken!

 

Mijn advies voor alle CAP’ers die auditie gaan doen is: plan vooruit en durf vooral te vragen aan leerlingen die al auditie hebben gedaan wat je kan verwachten. Zoals een introductiepraatje, wat belangrijk is in je motivatiebrief, wat de ervaringen op de scholen zijn enz. Daardoor zal je goed voorbereid zijn en zal je minder stress hebben. Blijf ook altijd in jezelf geloven, werk hard, dan komt het goed! Echt waar!

Kim.jpeg
bottom of page