top of page

Eva van ’t Walderveen

In 2020 heb ik de vooropleiding van Creating Art Productions afgerond. De vooropleiding heeft mij echt superveel geleerd. Ik heb hier geleerd hoe ik moet performen, hoe ik mij moet voorbereiden op de audities en het belangrijkste: hoe je je ontwikkelt tot een echte, unieke danser. Omdat de groep klein is, krijg je veel persoonlijke aandacht, maar kan je elkaar ook goed helpen. Dit vond ik heel fijn, omdat je dan steun hebt aan elkaar en hierdoor ook een betere danser wordt. In de vooropleiding zijn we ook gaan kijken naar de basis van dans en dit heeft mij persoonlijk heel erg geholpen. Mijn techniek is hierdoor stukken beter geworden en ik snap ook meer hoe ik mijn lichaam moet gebruiken.

Nu ik klaar ben met de vooropleiding van CAP, ga ik de opleiding Musicaltheater aan Fontys in Tilburg volgen. Dit was mijn nummer één school van de negen scholen waar ik auditie heb gedaan. Dit is dan ook een droom die uitkomt! Ik kijk ernaar uit om dit nieuwe avontuur aan te gaan.

Wat ik wil meegeven aan de huidige leerlingen van CAP is: geloof in jezelf. Ik had hier in het begin heel veel moeite mee, maar CAP heeft hier mij goed bij geholpen. Pas toen ik in mijzelf ging geloven, heb ik de grootste stappen gemaakt. Vergelijk jezelf niet teveel met een ander en kijk naar wat jouw eigen sterke punten zijn. Iedereen is goed in iets anders en dat maakt jou ook uniek. En nog een kleine tip: plannen, plannen en nog eens plannen in je auditiejaar!
 

Eva.jpeg
bottom of page