top of page

Elise Phillips

Ik heb de vooropleiding van Creating Art Productions in 2015 “afgerond” toen het nog geen officiële vooropleiding was. De vooropleiding van Joost en Mariëlle heeft mij helemaal voorbereid en een goede basis gegeven voor mijn dansopleiding en ook voor het professionele werkveld. Ik ging er altijd met veel plezier heen. Door de kleine groep krijg je veel persoonlijke aandacht, waar je heel veel van kan leren en dat kon toepassen in de normale lessen. Door hun diversiteit kon ik ook altijd met andere vragen bij hun terecht. Zo heeft Mariëlle mij geholpen met het voorbereiden van monologen voor Nederlandse HBO’s.

Na CAP ben ik aan London Studio Centre gaan studeren waar ik met BA (Hons) Merit Plus ben afgestudeerd. Ik heb na mijn studie een aantal kleine projecten gedaan zoals een music video, een pilot voor een webserie en een dansproject. Mijn eerste echte grote baan was op een cruiseschip als danseres en zangeres, waar ik net de training voor had afgerond. Helaas gaat dit door het coronavirus niet door.

Na mijn vooropleiding bij CAP zijn Joost en Mariëlle altijd nog heel behulpzaam geweest. Ze geven advies en tips als ik bijvoorbeeld vragen heb over bepaalde oefeningen, ze bieden een luisterend oor wanneer je het nodig hebt en ik volg natuurlijk ook nog hun danslessen in de vakanties!

Mijn advies aan de huidige en toekomstige leerlingen van CAP is dat je hard moet blijven werken. Bereid je zo goed mogelijk voor op de audities door na te gaan wat je moet voorbereiden (solo, monoloog, zang, motivatiegesprek, etc.). Denk na over hoe je het financieel mogelijk kan maken en wat je na je opleiding kan en wil doen. Ga naar open dagen, meeloopdagen en zomerscholen, tenminste een jaar voordat je echt audities moet doen. Zo kom je erachter wat je kan verwachten (en wat niet). Praat met oud-leerlingen van CAP als je meer wil weten over bepaalde opleidingen. Ik weet zeker dat we het allemaal geen probleem vinden om wat over onze opleiding te vertellen! En het belangrijkste: geef niet op! Als je het echt wil en hard werkt kom je er wel!

Elise.jpeg
bottom of page