top of page

Carlijn Kortekaas

Ik heb in 2018 mijn vooropleiding bij Creating Art Productions afgesloten, na een jaar fulltime getraind te hebben. Ik heb superveel geleerd tijdens dat jaar. Vooral over improvisatie en performing, maar ook het mentale gedeelte van dans en hoe je hier mee om moet gaan. De vooropleiding vroeg echt doorzettingsvermogen van mij, waardoor het volhouden van mijn vervolgopleiding nu een stuk makkelijker is, omdat ik daar al op voorbereid was.

Ik zit nu in mijn tweede jaar op de school Iwanson International School of Contemporary Dance en heb hier veel projecten en voorstellingen mogen doen, zowel vanuit de school als via social media.

CAP heeft mij vooral geholpen bij de audities voor mijn vervolgopleiding. Ik had de keuze uit meerdere opleidingen en ben op mijn nummer één opleiding terechtgekomen. Ik ben een stuk zelfverzekerder en slimmer geworden door alle coaching en de onvoorwaardelijke steun die ik van de docenten op de vooropleiding heb gekregen.

Wat ik het liefst aan de huidige leerlingen van CAP mee zou willen geven, is om in jezelf, en het proces te geloven. Je komt wel waar je moet komen, en stressen over of het gaat lukken of niet, is helemaal niet nodig. Uiteindelijk kom je wel terecht waar je hoort, zolang je maar hard werkt en niks voor lief neemt.

Carlijn.jpeg
bottom of page