top of page

Angel Janmaat 

In 2023 was het mijn tijd om verder te gaan naar de grote danswereld. Ik kijk met een grote glimlach terug op mijn tijd bij CAP. Ik begon bij CAP toen ik 12 jaar was. Ik startte dat jaar met personal training om mijn techniek te verbeteren en na een jaar wist ik zeker dat dansen het voor mij was, ik kwam bij de vooropleiding en ging veel lessen volgen.

Ik heb veel geleerd van Joost en Mariëlle, op technisch en mentaal gebied. Door bij de vooropleiding te dansen was er veel aandacht voor iedereen omdat je in kleine groepen werkt. Elke maand krijg je een nieuw les blok en leer je heel veel verschillende stijlen en zo ontwikkel je jezelf als mens en kom te weten wat voor danser je bent. In de afgelopen jaren ben ik met Mariëlle tijdens de coaching uren gaan uitzoeken wat er bij mij paste. Ik wilde graag uitvoerend danser worden maar vond docent zijn ook superleuk. Tijdens mijn audities ben ik erachter gekomen wat ik echt leuk vind en waar ik gelukkig van word. Mijn geluk ligt het meest bij het lesgeven en dat is wat ik wil gaan doen. Volgend jaar ga ik een nieuw avontuur aan bij het Nova College in Haarlem.

Wat ik wil meegeven aan leerlingen is dat je je droom achterna moet gaan en dat je er links of rechts om zeker komt! Doe waar jij gelukkig van wordt en denk na over je toekomst. Laat andere niet beïnvloeden waar jij blij van wordt en laat niks het in de weg staan. Als jij iets wilt, dan kom je er ook! Wees slim met de keuzes die je maakt, wees andere een stapje voor en blijf altijd onthouden waarom jij bent begonnen met dansen.

bottom of page